Onwards! i Stavanger

Onwards! i Stavanger

Vi går videre. Denne høsten har vi et flott program med arrangementer i november og desember. Halloween er over, og vi er absolutt i live!

Orfee Schuijt studiovisning


I disse dager jobber koregraf/danser Orfee Schuijt og komponist/musiker Kim Myhr på huset med forestillingen “who´s afraid of red,yellow and blue”. Forestillingen skal ha premiere på Black Box teater i Oslo den 22-25 november. Som en avslutning på residensoppholdet vil Schuijt og Myhr holde en åpen studiovisning førstkommende lørdag 5 november kl 1800. Dette gleder vi oss til,og vil ønske alle velkommen til å bli bedre kjent med kunstnerskapet til Schuijt og Myhr og deres samarbeid så langt.

Moving Sound Series #1-3


Illustration by Juan Ramón Pastor Planas
I desember presenteres første del av prosjektet Moving Sound, med åpning av Tor Olav Austigard og Martin Taxt sin installasjon og konsertserie med Microtub. Dette skjer lørdag 3 desember kl 20.00Kommende arrangementer:
(klikk på event for mer info)

5 november 18.00

3 desember 22.00
Åpningsfest for Moving Sound og RIMI/IMIR

16/17 desember 19.00-22.00
Findlay//Sandsmark + Pettersen “o’ death” installasjon versjon.

Tidlig i 2017
Moving Sound #2 og #3- &nbsp &nbsp 7 + 8 januar.


IN ENGLISH:

 

We move onwards this fall with some great program and events happening in November and December. Halloween is over, and we are still very much alive!

We are very happy to host choreographer/ performer Orfee Schuijt and composer Kim Myhr over these days @ RIMI/IMIR and look very much forward to their open studio viewing this Saturday, November 5th @ 18.00. Their performance “who’s afraid of red, yellor and blue” will premiere at Black Box teater in Oslo Nov. 22nd-25th. Welcome to this peek into the process before the premiere.

Moving Sound Series 1-3
And early December we are super excited to have the inaugural Moving Sound event, with the opening of the installation and concert series by Tor Olav Austigard and Martin Taxt with a concert by Microtub. Saturday, December 3rd @ 20.00!

 

address: Badehusgata 25, 4014 Stavanger